« Vissza az előző oldalra
A '2-177' hivatkozási számú ingatlan adatai:
.ingatlan - Tata

Hivatkozási szám:     2-177
Település:     Tata
Telek területe:     1081 m2
Épület területe:     72 m2
Emelet:     
Irányár:     91.000.000 Ft
Típus:     Családi ház
Ügylet:     eladó
Szobaszám:     3
Erkély ?     nem
Állapot:     
Fütési mód:     egyéb
Közművek:     
Konfort:     

Tata legfrekventáltabb helyén a Tatai Vár és az Öreg-tó közelében- Budapesttől az M1 autópályán kb. 45 percnyire kiválóan megközelíthető- teljesen egyedi helyen elhelyezkedő 1081 négyzetméteres telken, lakatlan, tehermentes felújításra szoruló 3 szobás családi ház eladó 91M forintért. Továbbá eladó 1118 négyzetméteres 2003-ban épült 2 szintes 4szobás 2 fürdőszobás ház 110Mft. A házak külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva és külön bejárattal rendelkeznek. Az ingatlanok megvásárolhatók egyben de, külön is eladóak. Az ingatlanok elhelyezkedés, terület nagysága, bővíthetősége miatt alkalmas lehet különböző vállalkozások számára is.
Tata és környezete kiváló szabadidő, és sport kikapcsolódást kínál az ott lakók számára. A Gerecse hegységtől a Duna vonaláig kiépült kerékpár úthálózattal, a Tati Öreg-tó, és Cseke-tó páratlan szépségével, golfozási lehetőséggel, nívós fesztiválokkal, pl. Víz zene virág fesztivál, Patara, Öreg tavi halászat, Vadlúd sokadalom és még számos lehetőséggel. Kiváló alternatívát jelenthet a Budapesti agglomerációban élőknek egy csendesebb, nyugodtabb ugyanakkor, nem unalmas életre. Az ingatlan közvetlen közelében található Spar, Real, Penny market, piac, buszpályaudvar, művelődési ház, sport központ, étterem, Shell kút és most épülő Interspar áruház is.
A telek érdekessége, hogy az egyik oldalon lévő kb 35m es szakaszon, amelynek a magassága 2 méter fölötti a feltételezések szerint A Tatai várból származó terméskőből épült, de ez tudományosan nem bizonyított.

Érdeklődni telefonon munkanapokon H-P 8-16-ig a 06 20 352 2400 számon lehet.


Ha érdekli az ingatlan, kérjük vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel:

Süt? AndrásÜzenet a hirdetőnek
Az Ön neve:  
Az Ön e-mail cime:  
Az Ön telefonszáma:  
Az Ön üzenete:  
Biztonsági kód: NzLIRi 
  


2018-08-13 10:28:25 #
  
« Vissza az előző oldalra  


  


  


  


  


Hirdessen itt!